diumenge, 2 de febrer del 2014

Teixint voluntats

El passat 4 de gener els voluntaris i voluntàries que van poder es van reunir a la casa de colònies que la parròquia de El Lledó té a Querol.

Va ser una ocasió per conèixer-nos millor i compartir idees plegats. Ho vam fer compartint un dinar consistent en una arrossada i una mica d'amanida. Alguns van poder descobrir les habilitats culinàries del pare Joan Font, president de l'Associació i rector del Lledó.

Vam compartir el dinar amb familiars i amics. En aquesta jornada hom podia veure i viure l'alegria i decisió de suplir qualsevol mancança que ens poguem trobar en el camí per tal de fer la tasca que ens hem proposat. 

Amb la voluntat de retornar la dignitat a tota persona a qui podem acollir, també volíem agrair a amics i familiars la seva comprensió per deixar-los robar una mica del temps que podríem dedicar-los per posar-lo a disposició dels més desvalguts.

No hi érem tots i totes físicament, però sí que tots i totes eren presents en el nostre record. Als nostres peus, el riu Gaià era la viva imatge de la nostra determinació. Com l'aigua s'obre pas vencent tota oposició o dificultat que es troba, així de ferma és la nostra convicció que l'obra que hem engegat no trontollarà. 










 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada