dimarts, 18 de febrer del 2014

Dissabte Jove

La taulada obre de dilluns a divendres, però volem obrir, també els dissabtes. Podríem fer-ho de forma immediata, però ens ha semblat adient donar una oportunitat al jovent de Valls i l'Alt Camp perquè es facin aquest dia ben seu. Algunes persones joves s'han posat en contacte amb nosaltres per poder participar del nostre servei, però la seva dedicació als estudis, o els seus horaris laborals els impedeixen de fer-ho entre setmana. Per això voldríem que aquest dia, els dissabtes, fos el seu dia. 
 
Els joves d'avui dia tenen un esperit solidari molt sòlid i volem que el puguin manifestar col·laborant amb la Taulada. Per això, volem reservar-los els dissabtes perquè puguin mostrar aquest esperit i fer-se seu aquest anhel. El DISSABTE JOVE és una oportunitat i no dubtem que us el fareu vostre! 
 
Animeu-vos i poseu-vos en contacte amb nosaltres al nostre FACEBOOK o bé al nostre correu electrònic: lataulada@gmail.com. També podeu fer-ho contactant directament amb nosaltres. Crearem una bossa de joves solidaris i hi haurà tasques per a totes i tots. Feu-ho córrer, ens acompanyeu?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada