divendres, 14 de febrer del 2014

Complim dos mesos

Fa dos mesos que vam fer la inauguració oficial de "La Taulada". Era el 14 de desembre de 2013, poc abans de les festes de Nadal. Amb el suport de particulars, comerços i empreses hem fet realitat un projecte que desenes de persones compartíem. 
Estem joiosos i agraïts amb la solidaritat de tantes persones que han acollit amb gran alegria la posada en marxa del menjador social. 

Agraïts amb la resposta de tants i tants voluntaris i voluntàries entusiasmats amb el servei que podem oferir. Malgrat això, encara hi ha una bossa important de persones que voldrien col·laborar amb nosaltres, però que els és difícil compaginar la disponibilitat horària de la que disposen. Pensem, sobretot, en força joves que han mostrat el seu interès en afegir-se a la Taulada, però que la dedicació als estudis o la feina fa difícil de materialitzar aquesta col·laboració. Estem engrescats en poder-los oferir ben aviat la possibilitat de fer possible la seva col·laboració. Estem pensant en diverses iniciatives que ajudaran a fer-ho possible.

Estem agraïts, també, per la resposta de tants comerços de la ciutat, àrees comercials, particulars, empreses, que ens ofereixen desinteressadament la seva aportació. Tots ells formen part important de La Taulada, sense ells el nostre servei no fóra possible. Us animem a totes i a tots a fer-vos socis de la Taulada. Podeu fer-ho omplint la butlleta que us facilitarem si contacteu amb nosaltres. Tothom pot ser soci de la Taulada, no volem que ningú en quedi fora i, per tant, podeu ser socis i sòcies en la mesura de les vostres possibilitats, sense cap altra exigència. Podeu aportar el vostre temps, una petita quantitat de diners per ajudar a sostenir les despeses pròpies del servei, amb aportacions puntuals, etc.

En dos mesos hem atès una setantena de persones. La mitja diària d'usuaris se situa en la quarantena. Gent de Valls, transeünts, passavolants, etc. 

En aquests dos mesos hem creat un lligam entre usuaris i voluntaris d'una familiaritat exquisida. A part de menjar, fem servei de bugaderia, possibilitat de mantenir la higiene de les persones que no tenen possibilitat de dutxar-se en cap altre lloc, un petit rober que permet respondre a qualsevol emergència i necessitat. En pocs dies tindrem acabades les noves dutxes que faran possible donar un millor servei a qui ho necessiti, millorant la instal·lació actual. 

I el més important de tot, l'acolliment alegre que els voluntaris dispensen a totes les persones que acudeixen a la Taulada. Una alegria que es completa amb l'alegria i naturalitat amb la qual els usuaris fan ús del nostre servei. 
La Taulada ha esdevingut una gran família on ningú és rebutjat i tothom és acollit amb dignitat. Volem compartir la nostra alegria amb totes i tots vosaltres.












      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada