dilluns, 21 de desembre del 2015

Dos anys de compromís!

Dos anys fent camí i compartint temps, amistat, acollida, de cor a cor, de persona a persona, amb la dignitat que tota persona posseeix i mereix! GRÀCIES pel vostre suport i compromís.
El president de la nostra entitat i impulsor del projecte, el pare Joan Font (CMF) ho ha expressat així:
“Aquest dimecres passat dia 16 va fer dos anys de l’inici del Menjador Social La Taulada. N’estem contents tot l’equip de responsables i n’estem contents tots els voluntaris, i més encara n’estan contents tots els usuaris que durant aquests dos anys han anat passat pel nostre menjador. No parlarem de quantitats de gent, homes, dones, famílies que s’han beneficiat d’aquest projecte, perquè són molts, però sí que podem parlar del treball d’acollida i atenció que hem realitzat.
Des d’aquestes ratlles ens cal un agraïment als comerços de la ciutat, grans o petits, que des de primer dia hi han col·laborat d’una manera oberta i generosa i que no paren de col·laborar-hi. Des del primer dia que comptàvem amb ells i ha estat així.
Un agraïment a tots els socis, poquets, però fidels amb la seva aportació a favor de La Taulada, que ens permet fer front a tot el que calgui.
Però qui ha estat l’ànima de tot han estat els voluntaris i voluntàries. Dones i homes generosos de temps que allí han passat hores i més hores i dies i més dies preparant esmorzars, dinars i carmanyoles, i tot fet amb delicadesa i un gran esperit de servei. Només el bon Déu els ho pagarà i l’agraïment dels usuaris que sempre quan marxen en donen les gràcies.
El somni s’ha fet realitat, el projecte del menjador social va endavant, amb tots els complements que oferim de dutxes, higiene, orientació… Ens cal caminar més enllà encara, ens cal ser realistes i veure que just hem iniciat un camí que per desgràcia ens caldrà anar seguint, fins que superem moments difícils de crisis que ens commouen a tots.
Han passat dos anys, no és res, la ‘criatura’ encara és petita, però hem fet passos de gegant, avançant amb fermesa amb una junta compromesa i amb uns socis fidels, amb uns voluntaris generosos sens mida. Continuarem i ho farem amb la força de tots i amb la protecció de la Mare de Déu del Lledó, de qui celebrem els 650 anys de la seva trobada i que sempre ha estat amb nosaltres.
Gràcies a tots i per sempre”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada