diumenge, 20 de novembre del 2016

Els voluntaris recarreguem piles!

Avui, diumenge dia 20 de novembre, els voluntaris i voluntàries, ens hem trobat a la Casa de Colònies de Querol en una jornada festiva per refermar el nostre compromís envers aquelles persones que viuen a la nostra ciutat, o bé que hi estan de passada, i que necessiten un cop de mà per tirar endavant amb la dignitat que tota persona mereix. 

Ens hem trobat al llarg del matí, hem conversat i al migdia hem celebrat una eucaristia que hem concelebrat plegats i que ha presidit el pare Joan Font, president de la nostra associació. El matí era fresc, però assolellat. Fresc per mantenir-nos desperts i assolellat per donar-nos aquell escalf que nosaltres també necessitem. Tot seguit el nostre cuiner oficial, el pare Joan, ha cuinat un arròs amb el qual ens hem llepat els dits.

La jornada ens ha servit per refermar la unió dels nostres braços i els nostres cors, convençuts que el nostre treball és necessari i que s'encamina envers aquelles persones que han perdut tota esperança, però que no han deixat de buscar-la; convençuts que la nostra tasca és pels que viuen en la solitud de qui no cerca la solitud, sabedors que el millor que nosaltres els podem oferir és la nostra companyia, el nostre temps. 

Som conscients que no arribem a tot arreu, que als qui no tenen casa només els podem oferir un aixopluc per un instant. Sabem que no resoldrem favorablement les injustícies del nostre sistema econòmic i social. Ho sabem. Però no volem desistir de posar el nostre granet de sorra en aquesta direcció, com tantes altres persones i organitzacions fan cada dia. Encararem els reptes de futur, siguin quins siguin els que se'ns presentin, i ho farem perquè la nostra voluntat és ferma i que comptem els uns amb els altres per fer-ho possible. 

La nostra actitud és de gratitud, gratitud en el nostre esforç, gratitud en la mirada del qui rep el plat de les nostres mans, gratitud de tantes persones que ens ofereixen el que bonament poden donar, també cap a les empreses que ens proveeixen i les institucions que ens escolten. 

Volem arribar lluny, més lluny encara, fins on puguem, per tal d'arribar a més persones, a més necessitats. Amb aquesta voluntat ens hem trobat avui en una jornada distesa i joiosa. Esperem estar a l'alçada d'allò que se'ns demana.   

Gràcies a totes i a tots.













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada