dilluns, 1 de desembre del 2014

El dissabte 22 de novembre vam participar a l'ECOFIRA de Valls

El dissabte 22 de novembre vam participar a l'ECOFIRA que es va celebrar a El Pati de Valls. La nostra presència va servir per a donar a conèixer la nostra activitat a la ciutadania vallenca i per donar-li l'oportunitat de col·laborar en la tasca solidària que fa la nostra associació principalment en el menjador social La Taulada. 
Per aquesta ocasió vam elaborar tot un conjunt de pastissets i llaminadures artesanals plenament elaborats per les nostres voluntàries amb els quals volíem agrair als vallencs i vallenques que s'acostaven a la nostra paradeta la seva solidaritat amb els més marginats de la nostra societat. 

Emmarcada en una ECOFIRA amb la qual vam contribuir amb la nostra presència, som conscients de la nostra responsabilitat en l'aprofitament i reciclatge per tal de conservar i no malbaratar el nostre entorn. Ens cal encara aprendre molt, però tenim voluntat ferma d'avançar en aquest aprenentatge. Seguirem amb aquest compromís.

Agraïm a tothom que va acostar-se a parlar amb nosaltres i mostrar el seu interès per la nostra activitat, així com, també, volem agrair la solidaritat de la ciutadania de Valls i de l'Alt Camp que fan possible la nostra tasca. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada