dimarts, 1 d’abril del 2014

El "DISSABTE JOVE" comença a caminar

Fotografia: Alamy

El "DISSABTE JOVE" de la Taulada comença a caminar. Us anunciem que el proper dia 26 d'abril a les 10 del matí els voluntaris i voluntàries que us heu inscrit per fer possible l'obertura del menjador social "La Taulada" els dissabtes esteu convocats als locals de La Taulada per tenir la nostra primera trobada per conèixer-nos, intercanviar opinions i organitzar els diferents serveis del menjador. Estem molt il·lusionats per la gran resposta que un nombrós grup de joves heu donat a la nostra crida per oferir-vos la possibilitat de col·laborar plegats a pal·liar en la mesura de les nostres possibilitats els estralls de la crisi actual que la nostra societat està patint. 

Vam creure que els joves, que esteu ocupats amb l'estudi o el treball diari, tan sols esperàveu una oportunitat per oferir una part del vostre temps en tasques solidàries i altruïstes. I nosaltres us la volíem oferir, sabedors que els tòpics que envolten la nostra joventut no eren res més que això, tòpics. 

Ens posarem en contacte amb totes les persones que ens vau deixar les vostres dades i aprofitem per a convidar aquelles persones que vulgueu afegir-vos a aquesta iniciativa i encara no ho hàgiu fet a que us poseu en contacte amb nosaltres directament a "La Taulada" o bé a través del nostre Facebook (https://www.facebook.com/LaTaulada), Twiter (https://twitter.com/La_Taulada) o al telèfon 977 62 22 26 (de 10 del matí a 5 de la tarda). I pels que aneu més atrafegats, sapigueu que el dia 26 podeu venir a acompanyar-nos encara que no hàgiu tingut temps per a contactar amb nosaltres.

Ens veiem el 26 d'abril.
fotografia: voluntaris de Cornwall  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada