dijous, 3 d’abril del 2014

Alegria i tristor

Aquests dies a La Taulada tenim sentiments contraposats. Per una banda, tenim sentiments d'alegria perquè l'ànima del nostre projecte, convertit en realitat, el Pare Joan Font, ha complert vint-i-cinc anys de sacerdoci. És un motiu d'alegria per a ell i per a tots nosaltres. El seu compromís de servei segueix avui tan viu com el primer dia. Atent a les necessitats dels que l'envolten, segueix il·lusionat amb aquest compromís. Cinquanta anys com a claretià i vint-i-cinc com a sacerdot són un motiu suficient per a compartir amb ell la nostra alegria. Ja sigui a Catalunya o al Mato Grosso, el pare Joan ha seguit fidel al seu compromís de servei alegre envers tothom. Per això, ens alegra compartir amb vosaltres la nostra joia.

Per altra banda, la tristor ens envaeix perquè paral·lelament a l'alegria que us hem manifestat, el sobtat ingrés de Jaume Pau a l'hospital després de patir una severa embòlia ens ha deixat tocats. En Jaume Pau va col·laborar des del primer moment amb nosaltres en aquest projecte de La Taulada. Les reunions preparatòries, cercant la manera de convertir en realitat un somni compartit, ens vénen a la memòria. Volem transmetre a ell i a tots els seus familiars els nostres millors desitjos. 

La vida ens proporciona moments d'alegria i moments de tristesa. Sovint se'ns presenten alhora. Esperem saber-los viure amb dignitat i serenor i amb molta solidaritat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada