dilluns, 30 de juny del 2014

Tanquem els dissabtes

Després de dos mesos de funcionament del servei del dissabte, la junta directiva ha decidit tancar el servei dels dissabtes. Estem molt satisfets de la resposta  dels joves a la crida que els vam fer per  tal que tinguessin l’oportunitat de fer el voluntariat que les seves obligacions laborals o d’estudis els impedien fer durant la setmana laboral. Agraïm l’entusiasme que han mostrat i la delicadesa i gentilesa amb la que han mostrat la seva disposició envers els usuaris i els serveis que els prestem.

El motiu de la suspensió del servei del dissabte és la baixa ocupació del menjador per part dels usuaris els dissabtes. Creiem que l’organització que requereix l’obertura del menjador i la mobilització dels recursos humans que implica no compensa prou l’esforç requerit. Malgrat això, si en un futur veiem que hi ha un augment en la demanda, restem oberts a reconsiderar la nostra decisió. 

El DISSABTE JOVE, doncs, ha estat un èxit de participació i implicació de la joventut vallenca en tasques de voluntariat social, però per motius que desconeixem no ha tingut l'acollida suficient per part dels usuaris, cosa que ens ha fet reconsiderar la iniciativa.

Tot i que no obrim els dissabtes, intentarem compensar els usuaris que en feien un ús habitual amb altres alternatives.

Reiterem el nostre agraïment als i les joves que han fet possible que durant dos mesos oferíssim el servei del dissabte i comptem amb ells i elles per a altres serveis o si en algún moment futur reconsiderem la decisió actual. Moltes gràcies.  

Aprofitem aquest apunt per anunciar que durant el proper mes d'agost el menjador "La Taulada" restarà tancat. Durant aquest mes els usuaris podran abastir-se d'aliments en altres punts d'assistència que ja hi ha a la nostra ciutat, com per exemple CARITAS o la Creu Roja.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada